milion-hryven-na-rozvytok-veteranskykh-biznesiv-na-vinnychchyni-mkhp-hromadi-zaproshuie-veteraniv-ta-yikhni-rodyny-rozpochaty-vlasnu-spravu

Мільйон гривень на розвиток ветеранських бізнесів на Вінниччині: "МХП-Громаді" запрошує ветеранів та їхні родини розпочати власну справу

 • 32395 переглядiв

"МХП-Громаді" запрошує ветеранів та їхні родини розпочати власну справу

Благодійній фонд "МХП-Громаді" запрошує ветеранів, їхні родини, сім’ї загиблих захисників та захисниць з Вінниччини розпочати власну справу, передає УНН.

Деталі

Проєкт має назву "Підтримка мікропідприємництва ветеранів війни та їхніх родин: від ідеї до реалізації на Вінниччині". Впродовж 2,5 місяця проєкту учасники отримають:

⁃ Безоплатне навчання з основ бізнесу

⁃ Корисні матеріали та план навчання на онлайн-платформі

⁃ Спільноту ветеранів-підприємців з Вінниччини

⁃ Особисту менторську консультацію з бізнес-експертом

⁃ Візит на крафтове виробництво переможця конкурсу бізнес-ініціатив "Роби своє".

"А 10 найкращих бізнес-ініціатив учасників отримають фінансування у розмірі до 100 000 грн на втілення!", - розповіли в "МХП-Громаді". Взяти участь у проєкті можна шляхом реєстрації за посиланням: https://forms.gle/48MBKiKSYv9B766M9

Зареєструватися потрібно до 27 листопада. Більше деталей - за посиланням.

Проєкт реалізується ГО "Соціальний Центр Вінничини" спільно з Український ветеранський фонд Мінветеранів за підтримки Фонд "МХП-Громаді".

Довідка

"МХП-Громаді" - український благодійний фонд, який з 2015 року комплексно відновлює та розвиває українські громади. Допомагає жителям невеликих міст та сіл будувати партнерські відносини з владою та бізнесом. Фонд працює в 13 областях України, здійснює діяльність в більш ніж 700 населених пунктах.

Від початку повномасштабної війни системно допомагає тим, хто цього найбільше потребує: захисникам, рятувальникам, переселенцям, дітям, літнім людям. Підтримує малий бізнес та втілює спільні розвиткові, освітні, медичні, інфраструктурні та культурні проєкти разом із міжнародними та українськими донорами. 

Мережа фірм PwC працює у 155 країнах, де понад 327 000 фахівців надають аудиторські, консультаційні та податкові послуги найвищої якості. В Україні компанія працює із 1993 року та налічує понад 800 експертів, які працюють в офісах фірми у Києві, Дніпрі та Львові.  

Популярні

Новини по темі

Селидове: уже двоє загиблих після ракетної атаки рф на лікарню

 • 34113 переглядiв

У тимчасово окупованому Бердянську вибух - Федоров

 • 29820 переглядiв

Ворог скинув керовану авіабомбу на село на Харківщині

 • 39504 переглядiв

Над Житомирщиною вночі збили два російські дрони-камікадзе

 • 28383 переглядiв