ukenru
mikkelsen-rozpoviv-pro-eksperimenti-z-alkogolem-pered-zyomkami-komediyi-sche-po-odniy

Міккельсен розповів про експерименти з алкоголем перед зйомками комедії "Ще по одній"

 • 12852 переглядiв

КИЇВ. 30 вересня. УНН. На міжнародному кінофестивалі в Торонто відбулася прем'єра нового проекту Томаса Вінтерберга "Ще по одній" з Мадсом Міккельсеном в головній ролі. Актор поговорив з виданням The Hollywood Reporter і розповів, що перед зйомками вони проводили різні експерименти з алкоголем, передає УНН.

"За сюжетом фільму четверо вчителів починають кожен день приймати невелику кількість алкоголю, щоб підвищити креативність і зменшити проблеми. Як повідав Міккельсен, вони з колегами також вирішили заглибитися в дослідження цих процесів і стали приймати алкоголь в різній концентрації, знімаючи це на камеру і спостерігаючи за відчуттями", - пише видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секрети правильного споживання алкоголю від українського бренду

За словами Мадса, вони з Томасом Бо Ларсеном, Маунусом Мілланом і Ларсом Рантьє помітили, як їх мова стає невиразною, і як змінюються їхні рухи на камеру. Також для підготовки до ролі актор дивився на YouTube ролики з п'яними російськими, назвавши їх божевільними.

ДОВІДКА. Мадс Діттманн Міккельсен - датський актор. Найбільш відомий за виконання ролі доктора Ганнібала Лектера в телесеріалі "Ганнібал". Удостоєний Призу Каннського кінофестивалю за роль у фільмі "Полювання" режисера Томаса Вінтерберга. Нагороджений рицарським орденом Даннеброг особисто королевою Данії Маргрете II 15 квітня 2010 року.

Відзначимо, що існує безліч різних фільмів і серіалів, які розкривають тему алкоголю. І мова не тільки про легкі молодіжні комедії, але і більш глибокі сюжети.

Нагадаємо, раніше УНН публікував підбірку з ТОП-5 серіалів, "після яких захочеться випити".

Українські Національні Новини

Новини Світу