mark-tsukerberg-zayaviv-scho-ilon-mask-neseryozno-stavitsya-do-boyu-mask-vidpoviv

Марк Цукерберг заявив, що Ілон Маск "несерйозно" ставиться до бою. Маск відповів

 • 1840502 переглядiв

КИЇВ. 14 серпня. УНН. Мільярдер і власник Meta Марк Цукерберг заявив, що відмовляється від чуток про бій у клітці з мільярдером Ілоном Маском, стверджуючи, що власник X (колишній Twitter) "несерйозний". Про це повідомляє УНН з посиланням на The Guardian.

Деталі

Марк Цукерберг у соціальній мережі Threads заявив, що Ілон Маск "несерйозний", і вже "час рухатися далі" через те, що власник X не зміг назвати дату бою і заявив, що йому потрібна операція.

«Я запропонував реальну дату. Дана Вайт (президент UFC – ред.) запропонував зробити це законним змаганням заради благодійності. Ілон не підтверджує дату, потім каже, що йому потрібна операція, а тепер просить потренуватися у мене на задньому дворі», - написав Цукерберг.

Він додав, що якщо Ілон Маск «коли-небудь серйозно поставиться до справжньої дати та офіційної події, він знає, як зі мною зв'язатися, в іншому випадку, час рухатися далі».

Ілон Маск прокоментував дописа Цукерберга, назвавши його курчам. «Цук – це курча», - ішлося в помідомленні.

Нагадаємо

Напруженість у відносинах між компаніями двох технологічних мільярдерів зросла після того, як у липні компанія Meta, що належить Цукербергу, запустила додаток для текстових розмов Threads.

Після запуску Twitter надіслав Цукербергу листа з вимогою припинити дії, стверджуючи, що Meta здійснила "незаконне привласнення комерційної таємниці та іншої інтелектуальної власності Twitter".

Суперники-мільярдери, схоже, домовилися про бійку в червні, коли Маск написав, що він "готовий до бою в клітці".

Ілон Маск припустив, що бій відбудеться в "епічному місці" в Італії.

Він описав варіанти трансляції та старовинну обстановку для запропонованої події, стверджуючи, що розмовляв з італійським прем'єр-міністром Джорджією Мелоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цукерберг призначив поєдинок з Ілоном Маском на 26 серпня

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Вірменії загинув тимчасовий повірений у справах України

     • 1010502 переглядiв

    В окупованому Бердянську "бавовна": що відомо

     • 1089831 переглядiв