mariupol-poterpaie-vid-brodiachykh-tvaryn-i-zahrozy-skazu-tsns

Маріуполь потерпає від бродячих тварин і загрози сказу - ЦНС

 • 24738 переглядiв

У загарбаному Маріуполі з'явилася проблема бродячих тварин, які можуть бути переносниками небезпечних захворювань. Особливо тривожна ситуація з поширенням сказу, що створює реальну загрозу для населення.

Тимчасово окупований Маріуполь страждає від нашестя бродячих тварин і загрози сказу. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає УНН.

Деталі

У загарбаному Маріуполі з’явилася нова проблема, яка стала серйозним викликом для місцевих мешканців і відзначається відсутністю адекватних заходів з боку окупаційної адміністрації. Вулицями міста вештаються бродячі тварини, які залишилися без господарів після початку війни та виявилися покинутими і не прилаштованими. Це створює реальну загрозу для населення, адже тварини можуть бути переносниками небезпечних захворювань.

Особливо тривожна ситуація з поширенням сказу серед бродячих тварин. Нещодавно в тимчасово окупованому Криму були зафіксовані випадки захворювання бродячих тварин на сказ, причому більшість випадків стосуються домашніх тварин, які стали бездомними. Цей факт підкреслює серйозність ситуації і небезпеку, з якою стикаються мешканці окупованих територій.

Про ставлення окупантів до тварин вже не раз повідомлялося, і ситуація в Луганському зоопарку є яскравим прикладом їх безвідповідальності. У зоопарку більшість тварин страждають від хвороб і виснаження, але це не турбує місцевих колаборантів.

Загарбники на ТОТ запровадили обов’язкову флюорографію, але за умови наявності паспорта рф - Центр спротиву02.08.24, 12:57

Популярні

Новини по темі

Авіаудар Ізраїлю по школі в Газі вбив 15 палестинців

 • 24869 переглядiв

Виявлена активність ворожої авіації в Азовському морі

 • 24217 переглядiв

Том Круз виконає трюк на закритті Олімпіади в Парижі

 • 18264 переглядiв