ukenru
mali-prispati-ale-ne-zrobili-tsogo-teper-vin-ryatuye-zhittya-u-ssha-sobatsi-vruchili-nagorodu-geroy-pravookhoronnikh-organiv-2021

Мали приспати, але не зробили цього, тепер він рятує життя: у США собаці вручили нагороду “Герой правоохоронних органів 2021”

 • 20347 переглядiв

КИЇВ. 8 грудня. УНН. Пітбультер'єр Гензель брав участь у собачих боях. Собаку мали приспати, але він потрапив до пожежної служби США. Його навіть нагородили, як героя. Про це повідомляє УНН з посиланням на Boredpanda.

Деталі

Гензеля використовували для собачих боїв, які проводили в Канаді. Він та ще 30 собак постійно ризикували своїм життям на ринзі.

А в притулку тварину знайшли представники проекту “Покинуті собаки”. Вони готують бійцівських собак до державної служби.

У пса виявилися неабиякі здібності шукати легкозаймисті речовини. За це собаці вручили нагороду “Собака-герой правоохоронних органів 2021”.

Собака, якого ще недавно хотіли приспати, служить офіцером у пожежній службі Міллвілля, США. Він працює разом із чоловіком на ім’я Тайлер Ван Лір — і цей дует став справді нерозлучним.

“Це динамічний та нерозлучний дует”, — коментують колеги дружбу Гензеля з пожежником.

Через значні успіхи Гензеля інші департаменти пожежних служб також почали розглядати пітбулів у якості помічників для таких завдань.

Українські Національні Новини

Новини Світу