makron-zaiavyv-shcho-vidpovist-na-dzvinok-putina

Макрон заявив, що відповість на дзвінок путіна

 • 88088 переглядiв

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що відповість на заклик Путіна і вислухає його пропозиції, одночасно підтримуючи обороноздатність України і сприяючи деескалації для досягнення стійкого миру.

Президент Франції заявив, що відповість на дзвінок президента росії володимира путіна. Про це він сказав під час інтерв’ю для марафону "Єдині новини", пише УНН.

Деталі

Я підніму слухавку. Тому що я відчуваю, що це моя відповідальність, і я послухаю, що він пропонуватиме. Роль Франції - бути нервом війни. Треба з одного боку передати Україні все необхідне, щоб посилити її обороноздатність, але при цьому сприяти деескалації. Нам потрібно вийти на сталий справедливий мир. Якщо раптом він захоче щось запропонувати, я послухаю сенс його пропозиції

сказав президент Франції.

Нагадаємо

Раніше президент Франції Еммануель Макрон заявив про готовність Франції протистояти Росії, якщо вона продовжить ескалацію ситуації, гарантуючи, що Росія ніколи не переможе, підтримуючи суверенітет України та її міжнародно визнані кордони.

Підтримка України в Європі не впаде, буде більше зброї: Шольц, Макрон та Туск зробили низку заяв після зустрічі Веймарського трикутника15.03.24, 17:50

Популярні

Новини по темі

Макрон заявив, що відповість на дзвінок путіна

 • 88088 переглядiв

Речник Повітряних сил Юрій Ігнат залишає посаду - Олещук

 • 32086 переглядiв