krymskyi-mist-maie-buty-zruinovanyi-budanov

Кримський міст має бути зруйнований – Буданов

 • 63422 переглядiв

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що стратегічним завданням є десакралізація Криму, в тому числі через руйнування Кримського мосту, що змусило Росію відвести свої кораблі з півострова.

Стратегічне завдання з десакралізації Криму, у тому числі через руйнацію Кримського мосту, що змусило росію відвести свої кораблі подалі від півострова.

Про це заявив очільник ГУР МО Кирило Буданов у інтерв’ю NV, пише УНН.

За словами Буданова, Кримський міст уже не має стратегічного значення для Росії, але продовжує бути символом її імперських амбіцій. Він підкреслив, що знищення мосту є значно важливішим за знищення військових вантажів, таких як ешелон з 60 вагонами техніки.

Він зазначив, що, на відміну від тисяч одиниць ворожої техніки, Кримський міст єдиний, що пояснює його важливість.

Все, що ми робимо, окрім рутинної руйнації логістики та залізниці, це ще й десакралізація Криму. Міст має бути зруйнований, ми домоглися, щоб росія вивела свої кораблі з Криму якнайдалі

– сказав Буданов.

Очільник ГУР МО України зазначив, що питання знищення мосту слід адресувати Генеральному штабу. Він також повідомив, що Головне управління розвідки виконує заплановані дії щодо цього питання.

Нагадаємо

Кирило Буданов розповів, що спроби вбити путіна були, на жаль, не вдалі.

Популярні

Новини по темі

Кримський міст має бути зруйнований – Буданов

 • 63422 переглядiв