kreml-viznav-proval-svoyeyi-propagandistskoyi-mashini-stratkom-zsu-prokomentuvav-zvilnennya-direktora-rosiyskogo-tass

"кремль визнав провал своєї пропагандистської машини": СтратКом ЗСУ прокоментував звільнення директора російського ТАСС

 • 705928 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. З посади директора російського пропагандистського ЗМІ ТАСС сьогодні, 5 липня, було звільнено Сергія Михайлова, який займав цю посаду майже 11 років. Ця подія свідчить, що кремль визнав провал своєї пропагандистської машини, повідомило Управління стратегічних комунікацій ЗСУ у Telegram, передає УНН.

Цитата

"Сьогодні з посади ключового рупора кремлівської пропаганди - ТАСС, було звільнено директора Сергія Михайлова. Михайлов очолював ТАСС майже 11 років, і супроводжував інформаційно агресію рф ще з часів вторгнення до Криму. Ця зміна доводить, що в кремлі визнали провал інформаційно-пропагандистської роботи", - йдеться в повідомленні.

Деталі

У СтратКомі також зазначили, що російські очільники були "невдоволені" висвітленням "заколоту" на території країни глави пвк "вагнера" євгенія пригожина. Повідомляється, що новим директором агенції призначили Андрія Кондрашова, який є "відданим путіністом".

"Він був співведучим прямої лінії путіна, а також співавтором пропагандистського фільму про анексію Криму. Вибір Кондрашова свідчить, що для кадрового зростання в рф відданість путіну важливіша за професіоналізм", - поінформував СтратКом.

Фахівці застерегли мирних жителів росії, які "платять кров’ю" за брехню російських пропагандистів, оскільки їх "заганяють в мобілізаційні ешелони на загибель" в Україні.

Нагадаємо

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак повідомив, що в 11 пакет санкцій Європейського Союзу проти росії увійшли пропагандисти рф та так звані "воєнкори". Серед них - Андрій Кондрашов.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Болгарії офіційно підтвердили візит Зеленського

     • 651505 переглядiв

    Папі Римському передали "Бучанську монету"

     • 487343 переглядiв