ukenru
krail-shukaye-pidstavi-dlya-nakladennya-sanktsiy-na-bukmekersku-kontoru-1xbet

КРАІЛ шукає підстави для накладення санкцій на букмекерську контору 1xBet

 • 193715 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей шукає підстави для застосування санкцій щодо ТОВ “Твоя беттінгова компанія” (бренд 1xBet), власників компанії та пов’язаних з ними осіб. Про це журналістам УНН повідомили у КРАІЛ.

Цитата

“КРАІЛ розглядає питання щодо наявності підстав для застосування спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) до ТОВ “ТБК”, бенефіціарних власників торговельної марки 1xBet та/або до афілійованих з ними осіб”, - повідомили у Комісії.

Нагадаємо

Раніше у КРАІЛ не бачили ніяких підстав аб ініційовувати введення санкцій проти проросійського букмекера.

Ба більше - у Комісії загалом не знаходили російського сліду 1xBet, якій вони видали ліцензії для роботи в Україні вже під час повномасштабного вторгнення росії.

Однак після особистого доручення Президента України Володимира Зеленського та листа від Бюро економічної безпеки, в якому повідомили про зв’язок букмекера з країною-агресором, у КРАІЛ зрештою анулювали ліцензії 1xBet.

Попри це, майже всі сайти-дзеркала букмекера і досі доступні для українських гравців: на них можна робити ставки, грати в онлайн-казино та ігри.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП