ukenru
kradiy-tri-misyatsi-ne-davav-meshkantsyam-stolichnikh-visotok-yizditi-liftom

Крадій три місяці не давав мешканцям столичних висоток їздити ліфтом

 • 13454 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. Суд Києва визнав винним і засудив чоловіка, обвинуваченого у крадіжці ліфтових котушок у столичних багатоповерхівках. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу київської прокуратури.

"За участі Київської місцевої прокуратури №4 судом оголошено обвинувальний вирок зловмиснику, який спеціалізувався на крадіжках ліфтового обладнання у житлових будинках", – йдеться в повідомленні.

За даними слідства, звільнившись у липні 2018 року з місць позбавлення волі, 30-річний обвинувачений за три місяці встиг вкрасти 20 ліфтових котушок у багатоповерхівках Дніпровського району столиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голодний крадій хотів повечеряти на місці злочину і влаштував пожежу

"Вказані протиправні дії обвинуваченого позбавили можливості мешканців цих будинків користуватися ліфтами упродовж тривалого часу", – уточнили у прокуратурі.

Наразі вироком Дніпровського райсуду столиці чоловіка визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України, тобто крадіжка вчинена повторно, поєднана з проникненням у приміщення. Його засуджено до 4 років позбавлення волі. Наразі засуджений перебуває під вартою.

Нагадаємо, з головної ялинки міста Олександрія, що в Кіровоградській області, поцупили новорічні іграшки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП