koryhuvala-udary-po-ochakovu-sbu-zatrymala-informatorku-fsb-iz-merezhi-blohera-zradnyka-lebedieva

"Коригувала удари по Очакову": СБУ затримала інформаторку фсб із мережі блогера-зрадника лебедєва

 • 27417 переглядiв

На Миколаївщині затримано жительку Очакова. Зловмисниця входила до мережі інформаторів блогера-зрадника і наводила вогонь ворожих артсистем по місту та акваторії.

У Миколаївській області затримано жительку Очакова - інформаторку фсб, яка входила до мережі інформаторів блогера-зрадника і коригувала ворожі ракетні удари по місту, повідомили у СБУ у понеділок, пише УНН.

Деталі

"Служба безпеки затримала на Миколаївщині ще одну поплічницю фсб. Зловмисниця наводила вогонь ворожих артсистем по Очакову та його морській акваторії", - ідеться у повідомленні СБУ у соцмережах.

Фігурантка, жителька Очакова, як зазначається, входила до мережі інформаторів блогера-зрадника Сергія Лебедєва (псевдонім "Лохматий"), який переховується в Донецьку і працює на російську спецслужбу. Від початку повномасштабної війни співробітники СБУ викрили щонайменше два десятки його спільників у різних регіонах України.

Комунікацію з "Лохматим", за даними СБУ, фігурантка підтримувала через його телеграм-бот, куди направляла геолокації підрозділів ЗСУ, що обороняють портове місто.

Співробітники СБУ затримали зловмисницю в її власному помешканні.

Їй повідомили про підозру за ч. 3 ст. 114-2 (несанкціоноване поширення інформації про направлення, переміщення зброї, озброєння та бойових припасів в Україну, рух, переміщення або розміщення ЗСУ) ККУ. Зловмисниця перебуває під вартою. Їй загрожує до 12 років тюрми.

"За допомогою вебкамери хотів скоригувати ракети по залізничних ешелонах ЗСУ": СБУ затримала російського інформатора10.05.24, 11:13

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Повітряні сили попередили Одещину про ворожу ракету

     • 27351 переглядiв

    Курс валют на 22 липня: долар незначно виріс у ціні

     • 14233 переглядiв