ukenru
kolyshnia-divchyna-ilona-maska-rozpovila-pro-svoho-novoho-kokhanoho-v-instagram

Колишня дівчина Ілона Маска розповіла про свого нового коханого в Instagram

 • 29204 переглядiв

Колишня дівчина Ілона Маска Граймс показала свого нового бойфренда, музичного продюсера Аніма (Маттео Міллері), на романтичних світлинах в Instagram.

Екс-партнерка Ілона Маска, канадська співачка і музикант Grimes (Граймс) розповіла, хто її новий бойфренд на тлі судової суперечки з бізнесменом. Про це передає УНН з посиланням на сторінку Grimes у соціальній мережі.

Деталі

Музикантка Клер "Grimes" Буше розповіла про свої стосунки з музичним продюсером Anyma, також відомим як Маттео Міллері (Matteo Milleri), поділившись трьома естетичними фотографіями в Instagram.

Романтичні світлини, якими Граймс поділилася в Instagram, підтверджують їхні нові стосунки, які вийшли за рамки професійних після спільної роботи над піснею "Welcome To The Opera".

Два роки тому 36-річна дівчина розірвала стосунки з Ілоном Маском, - пара була разом три роки, у них троє спільних дітей.

Незважаючи на початкові зусилля щодо ефективного спільного виховання дітей, стосунки між ними значно загострилися після позову Маска про батьківські права у вересні 2023 року.

Хто є новим бойфрендом Grimes

Matteo Milleri (Anyma) 35 років, він народився 19 травня 1988 року в Нью-Йорку. Відомий як учасник дуету Tale of Us і співзасновник лейблу Afterlife Records; був одружений з моделлю Вітторією Церетті й офіційно розлучився з нею у вересні 2023 року.

Нагадаємо

Компанія Ілона Маска Neuralink планує розробити нейрочіпи під назвою Blindsight для відновлення зору для сліпих, що успішно пройшли випробування на мавпах і мають на меті в кінцевому підсумку перевершити нормальний людський зір.

Із 25 березня до 1 квітня в Україні стартувало опитування в застосунку "Дія" для добору членів Національного журі, які оцінюватимуть виступи учасників від інших країн у фіналі пісенного конкурсу "Євробачення-2024" у шведському Мальме.

Крім того, УНН повідомляв, що Арнольд Шварценеггер, відомий актор, переніс операцію з установлення кардіостимулятора через вроджену ваду серця і добре одужує.

Ігор Тележніков

Культура