ukenru
klopp-pro-gru-liverpulya-z-atletiko-tse-odin-z-nayskladnishikh-matchiv-dlya-bud-yakogo-futbolista

Клопп про гру "Ліверпуля" з "Атлетіко": це один з найскладніших матчів для будь-якого футболіста

 • 15291 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. Німецький рульовий англійського "Ліверпуля" провів передматчеву прес-конференцію матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів із мадридським "Атлетіко", передає УНН з посиланням на сайт УЄФА.

"Якщо є команда, проти якої ви повинні бути в своїй найкращій формі, так це "Атлетіко". Вони ніколи не підносять суперникам подарунків. У вас є шанс, тільки якщо ви працюєте на максимумі. Якщо немає - шансів не буде", - розпочав Клопп.

Наставник вважає суперника напрочуд організованою і зіграною командою.

"Мабуть, це один з найскладніших матчів для будь-якого футболіста. Нам протистоїть дуже організована і зіграна команда, яка славиться вмінням виривати результат "на зубах". Так, зараз "Атлетіко" переживає перебудову, але в футболі це звичайна штука. "Атлетіко" завжди б'ється до кінця, використовуючи всі можливі ресурси", - заявив Клопп.

Німецький спеціаліст продовжив: "Атлетіко" не грав проти такої команди, як ми. Ми не повинні забувати про це. Ми теж організована команда. Ми не відчуваємо себе торішніми переможцями Ліги чемпіонів - зараз ми претендуємо на перемогу в цьому сезоні. Ми хочемо поїхати в Стамбул".

Нагадаємо, що перша гра команд в 1/8 фіналу стартуватиме сьогодні о 22:00.

Українські Національні Новини

Спорт