ukenru
kiyanin-iz-pershoyi-sprobi-vigrav-milyon-griven-u-loto-zabava

Киянин із першої спроби виграв мільйон гривень у "Лото-Забава"

 • 21093 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. У березні цього року киянину Юрію Редько посміхнулася удача - він купив білет “Лото-Забава”, який приніс йому 1 млн грн, передає УНН.

27 травня чоловік разом із дружиною Іриною завітали до студії "Лото-Забава", де розповіли, як їм вдалося стати мільйонерами та що тепер робитимуть з виграними коштами.

Чоловік зізнався, що досвіду гри у лотерею не має ані він, ані його дружина. Подружжя досі ніколи не купувало лотерейні білети.

"Ви знаєте у нас неймовірна історія. Наші друзі грають у лотереї 15 років. І ми вирішили купити 10 лотерейних білетів просто за компанію із ними", - зазначив Редько.

Про виграш подружжя дізналося від друзів, і одразу не повірили у свою удачу.

"Ми попросили наших друзів перевірити придбані лотерейні білети на сайті "Лото-Забава". Саме друзі нам сповістили, що один з наших квитків виграшний. У виграш не повірили ані я, ані дружина. Ну, а потім, коли ми прийшли в офіс "М.С.Л." і нам підтвердили наш виграш, діватися було нікуди, довелося повірити у свою удачу", - розповів новий український мільйонер.

Юрій та Ірина ще не знають, на що витратять виграні кошти. Ймовірно, що на відпустку та подорожі, оскільки останні 8 років вони із дружиною дещо обмежували себе у відпочинку - подружжя плідно працювало над розвитком власної будівельної компанії.

"Можливо, з'їздимо у відпустку. А можливо, поміняємо машину, поки що планів як таких немає", - сказав переможець.

Додамо, що того ж дня, коли подружжя отримало заповітний чек, під час розіграшу тиражу №981, в Україні з’явився вже 291-й мільйонер "Лото-Забава".

Українські Національні Новини

Суспільство