kilkist-zhertv-urahanu-beryl-u-tekhasi-zrosla-do-36-sered-nykh-ti-khto-zalyshyvsia-bez-elektryky-u-speku

Кількість жертв урагану "Берил" у Техасі зросла до 36: серед них ті, хто залишився без електрики у спеку

 • 11633 переглядiв

Ураган "Берил" спричинив масові відключення електроенергії в Техасі, США. Через спеку та відсутність кондиціонерів кількість загиблих зросла до 36, багато смертей пов'язані з гіпертермією.

Кількість загиблих у Техасі в США після того, як ураган "Берил" обрушився на узбережжя і позбавив електрики мільйони жителів, зросло щонайменше до 36 людей у ​​четвер, після того, як офіційні особи підтвердили, що більше людей померли в будинках, які залишилися без кондиціонерів під час виснажливої ​​спеки, пише УНН з посиланням на AP.

Деталі

Офіс судмедекспертизи в окрузі Форт-Бенд підтвердив ще дев'ять смертей, включаючи чотири, які були принаймні частково пов'язані з гіпертермією, коли температура тіла людини піднімається набагато вище за норму. За словами офіційних осіб, щонайменше десяток інших жителів у районі Г'юстона також померли від ускладнень, спричинених спекою та відключенням електрики.

Більшості жителів Г'юстона минулого тижня відновили електропостачання після кількох днів масових відключень під час виснажливих літніх температур. Чиновники заявили, що деяким жителям та підприємствам доведеться відремонтувати пошкоджене обладнання, за яке вони несуть відповідальність, перш ніж вони зможуть отримати електроенергію.

Генеральний директор CenterPoint Джейсон Веллс, голова міської енергетичної компанії, вибачився перед клієнтами в четвер за реакцію компанії після урагану "Берил" і повідомив державні регулюючі органи, що компанія вже працює над тим, щоб краще підготуватися до наступного шторму. Губернатор Грег Ебботт і законодавці зажадали від компанії відповіді, чому так довго не було електрики.

Доповнення

"Берил", ураган категорії 1, обрушився на узбережжя 8 липня, позбавивши електрики майже 3 мільйони людей у ​​Техасі. Більшість тих, хто залишився без електрики, знаходилися в районі Г'юстона. "Берил" викликав сильний дощ і вітер, які виривали з коренем дерева і пошкодили будинки і підприємства вздовж Техаського узбережжя і в деяких частинах південно-східного Техасу.

Популярні

Новини по темі

Лідери картелю Сіналоа арештовані в США

 • 13033 переглядiв

Дощі на заході, спека на сході: прогноз погоди на сьогодні

 • 32671 переглядiв