khersonshchyna-cherez-ataku-armiitsi-rf-po-beryslavu-zahynuv-tsyvilnyi

Херсонщина: через атаку армійці рф по Бериславу загинув цивільний

 • 18619 переглядiв

Російські військові атакували Бериславський район Херсонської області з повітря. Внаслідок цих обстрілів один мирний житель загинув, ще один зазнав поранення. Про це повідомив голова ОДА Олександр Прокудін.

Російські військові атакували з авіації Бериславський район на Херсонщині. Через ці атаки загинув один цивільний, та ще один зазнав поранення. Про це повідомив очільник ОВА Олександр Прокудін, передає УНН.

Окупанти обстріляли з авіації Берислав. Є загиблий і травмований. По місту ворог випустив 12 КАБів. На Бериславський район загалом за сьогодні армія рф скинула 28 бомб.

 — зазначив Прокудін.

Деталі

За уточненням від голови ОВА, в Бериславі було влучання ворожого снаряду у приватний будинок. Через що, під завалами опинився власник будинку. 65-річний чоловік загинув на місці.

Крім того, під час обстрілу ще один 57-річний містянин, який перебував на вулиці, був травмований. Він отримав численні травми. Зокрема переломи кінцівок.

Також є прильоти по території підприємства, магазину, автошколи, – поточнив Прокудін.

Нагадаємо

Раніше УНН писав, що російська армія продовжує бомбардування Херсонської області з повітря. Вранці 21 листопада росіяни скинули 25 керованих авіабомб на населені пункти Бериславського та Каховського районів. Двоє людей отримали поранення.

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Кабмін удосконалив порядок виплат ВПО

     • 28067 переглядiв

    У Запоріжжі чули вибухи: що відомо

     • 20269 переглядiв

    Сили оборони утримують позиції на лівобережжі Дніпра – Генштаб

     • 22802 переглядiв