kherson-vnochi-atakovano-dronamy-chastyna-mista-bez-svitla-i-vody

Херсон вночі "здригався" від вибухів: частина міста без світла, можливі перебої з водою

 • 14997 переглядiв

Вночі російські війська атакували Херсон ударними дронами. Частина міста залишилася без електропостачання, можливі перебої з водою. Рятувальники ліквідували пожежі, спричинені атакою.

Вночі Херсон "здригався" від вибухів, місто атакували російські війська ударними дронами. Частина Херсона залишилася без електропостачання, можливі перебої з водою. Про це повідомили у ДСНС, голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін та голова Херсонської МВА Роман Мрочко у п'ятницю, пише УНН.

Деталі

"До уваги жителів Херсона! Внаслідок нічних обстрілів нашої громади з боку російських окупаційних військ виведено з ладу електрообладнання. Через це частково знеструмлений Таврійський мікрорайон, селище Текстильне. Можливі перебої з водою. Фахівці наразі вивчають обсяг пошкоджень, щоб оперативно провести аварійно-відновлювальні роботи", - вказав Мрочко у Telegram.

Просимо з розумінням поставитись до цієї ситуації.

"Цієї ночі російська армія намагалася атакувати Херсон ірано-російськими дронами типу "Shahed". Уламки одного зі збитих безпілотників впали на місце, де знаходилися раніше пошкоджені транспортні засоби. Через це виникла пожежа. На місце події оперативно прибули співробітники ДСНС, які ліквідували займання. На щастя, люди не постраждали", - написав голова ОВА у Telegram.

За даними ДСНС, після ворожої атаки загорілась пошкоджена раніше автотехніка. Ще за двома адресами виникли пожежі на відкритих територіях. Рятувальники швидко загасили загоряння.

Як повідомили у ДСНС, загалом протягом доби ліквідовано 15 пожеж, що стали наслідком ворожих обстрілів. Горіло 6 житлових будинків та 9 пожеж сухостоїв, загальною площею майже 9 га.

На Херсонщині знищено 10 "шахедів", через уламки у Херсоні були пожежі, за добу є загиблий та 7 поранених26.07.24, 08:50

Популярні

Новини по темі

У Ніжині вже 15 поранених через атаку "шахедів"

 • 27739 переглядiв

На Луганщині евакуювали останніх жителів з Макіївки

 • 24956 переглядiв