kharkivshchyna-syniehubov-rozpoviv-yaki-initsiatyvy-buly-pohodzheni-pislia-vizytu-prezydenta-u-rehion

Харківщина: Синєгубов розповів, які ініціативи були погоджені після візиту Президента у регіон

 • 25485 переглядiв

Напередодні Президент Зеленський відвідав Харківську область, щоб обговорити питання протиповітряної оборони, фортифікаційних споруд, підтримки бізнесу та енергетичної безпеки під час війни. про ініціативи затверджені на першому засіданні облради розповів голова ОВа Олег Синєгубов.

Деталі робочого візиту Президента України Володимира Зеленського на Харківщину розповів голова Харківської ОВА Олег Синєгубов під час сесії обласної ради, передає УНН.

Доповів депутатам про оперативну ситуацію в області. А також про деталі робочого візиту Президента України Володимира Зеленського на Харківщину, у ході якого порушили питання щодо захисту неба, зведення фортифікацій, підтримки місцевого бізнесу, енергетичної безпеки.

- розповів Синєгубов.

Деталі

Очільник ОВА зазначив, що під час сьогоднішнього засідання облради депутати підтримали озвучені учора ініціативи. А саме, можновладці затвердили одноразову грошову виплату в 50 тисяч гривень для мешканців регіону, які були позбавлені волі внаслідок агресії рф.

Також депутати погодили, що діти полеглих воїнів отримуватимуть щомісячну фінансову допомогу в розмірі 8 тис. грн до досягнення повноліття. А родини полеглих бійців із населених пунктів у районах області, крім Харкова, можуть отримати щомісячну знижку на комунальні послуги в розмірі до 50%.

Зеленський відповів, чи можливий другий наступ на Харків10.04.24, 00:30

Нагадаємо

Напередодні Президент Зеленський відвідав https://unn.ua/news/zelenskyi-na-kharkivshchyni-zustrivsia-z-predstavnykamy-biznesu-obhovoryly-pidtrymku-mistsevykh-pidpryiemstv Харківську область, де відвідав презентацію економічної платформи "Зроблено в Україні", зустрівся з місцевим бізнесом та обговорив рішення щодо посилення протиповітряної оборони та підтримки регіональної економіки під час війни.

Популярні

Новини по темі