kharkivshchyna-okupanty-vdaryly-kab-500-po-selyshchu-bilyi-kolodiaz-try-liudyny-zahynulo-i-shche-visim-poraneno

Харківщина: окупанти вдарили КАБ-500 по селищу Білий Колодязь, три людини загинуло і ще вісім - поранено

 • 17779 переглядiв

Три людини загинули і вісім отримали поранення в результаті російського ракетного удару по селищу Білий Колодязь у Харківській області.

Троє людей загинули, ще вісім дістали поранення внаслідок атаки російських військових на селище Білий Колодязь, що у Харківській області, передає УНН із посиланням на поліцію Харківської області.

Деталі

За попередніми даними, окупанти завдали удари керованими авіабомбами КАБ-500. Ворожі боєприпаси вдарили по житловим будинкам в селищі Білий Колодязь Вовчанської територіальної громади.

11 липня близько 17:30 збройні сили рф завдали щонайменше два удари по населеному пункту. КАБи влучили по приватному сектору селища. Горять багатоквартирні будинки та господарчі споруди. Зруйновані і пошкоджені приватні домоволодіння.

На місце влучання ворожих боєприпасів оперативно прибула слідчо-оперативна група, ДСНС.

Попередньо, загинули двоє чоловіків та жінка. Всі вони під час обстрілу знаходилися на вулиці. Серед поранених – п’ять чоловіків та три жінки. Всі цивільні. Госпіталізовані до медичного закладу.

Слідчі збирають речові докази чергового злочину, пов’язаного зі збройною агресією рф.

За фактом порушення законів та звичаїв війни відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни, поєднані з умисним вбивством) Кримінального кодексу України.

рф здійснила низку атак на Донеччину: кількість загиблих зросла до трьох, а поранених - до 1911.07.24, 20:57

Популярні

Новини по темі

Вибухи пролунали на Хмельниччині - ЗМІ

 • 20556 переглядiв

У Київській області працюють сили ППО

 • 19785 переглядiв