kharkiv-klymenko-pokazav-pershi-kadry-pislia-udaru-rf-po-riatuvalnykakh

Харків: Клименко показав перші кадри після удару рф по рятувальниках

 • 19594 переглядiв

Внаслідок російського авіаудару в Харкові загинули троє рятувальників.

Голова МВС Ігор Клименко оприлюднив відео перших хвилин після удару армії рф по рятувальниках у Харкові у ніч на 4 квітня, передає УНН

Деталі

Клименко розповів, що один із загиблих рятувальників Владислав Логінов присвятив своє життя роботі в пожежній службі. Його син, Володимир, також за прикладом батька став вогнеборцем і працював начальником караулу у сусідній пожежній частині. Цієї ночі, одразу після перших вибухів, батько та син з колегами миттєво виїхали на місце удару. 

Владислав та Володимир працювали поряд, буквально за декілька будинків один від одного. Коли пролунав потужний вибух, син одразу зрозумів, що найімовірніше прилетіло туди, де був батько.

"Харків. Ці кадри неможливо дивитися з холодним серцем.  Молодий вогнеборець плаче на місці удару, де росія декілька хвилин тому цинічно вбила його батька – 52-річного рятувальника", - підписав відео Клименко. 

Раніше УНН повідомляв, що у Харкові під час атаки ворожими БПЛА у ніч на 4 квітня загинули рятувальники Владислав Логінов, Сергій Байдалінов і Володимир Матюшенко. 

Популярні

Завтра в Україні не планують відключати світло

 • 56158 переглядiв

Від Іспанії буде додаткова ППО – Зеленський

 • 81113 переглядiв

Україна та Португалія підписали угоду про безпеку

 • 78227 переглядiв

Новини по темі