ukenru
inter-stav-chempionom-italii-2024-roku-pislia-peremohy-v-derbi-nad-milanom

"Інтер" став чемпіоном Італії 2024 року, після перемоги в дербі над "Міланом"

 • 18404 переглядiв

Міланський "Інтер" здобув свій 20-й титул чемпіона Серії А, перемігши у запеклому дербі суперників з "Мілана" з рахунком 2:1.

"Інтернарнаціонале" тріумфував проти міського суперника ФК "Мілан" і таким чином забезпечив собі чемпіонство в італійській футбольній лізі Серії А з величезною перевагою. Про це передає УНН із посиланням на Eurosport.

Деталі

Міланський " Інтернарнаціонале" у 20-й раз став чемпіоном Серії А. Напередодні "Інтер" здобув перемогу в дербі з "Міланом" рахунком 2:1 (1:0). Наразі "Інтер" випереджає "Мілан", який посідає друге місце, на 17 очок і, таким чином, вже не може втратити перше місце за п'ять ігор, що залишилися.

Ми хотіли б виграти скудетто в дербі

 - сказав тренер "Інтера" Сімоне Індзагі перед початком гри.

Шлях до перемоги для "Інтера" проклав 36-річний Франческо Ачербі, забивши перший гол на 18-й хвилині. Потім Маркус Турам на 49 хвилині забив свій дванадцятий гол у сезоні Серії А, - це дозволило господарям поля вийти вперед . На 80 хвилині "Мілан" відповів голом Фікайо Томорі.

У неспокійній заключній фазі з трьома червоними картками гості зуміли втримати перевагу в рахунку. Дензел Дамфріс ("Інтер") та Тео Ернандес ("Мілан") отримали червоні картки після сутички (90.+4), а Давіде Калабрія з "Мілана" також був вилучений з поля після удару ліктем (90.+7).

Доповнення

Востаннє "Інтер" вигравав титул чемпіона Серії А в сезоні 2020/21. 20 чемпіонство - цифра з високим символічним значенням для вболівальників, оскільки в Італії за кожні десять виграних чемпіонатів на футболці з'являється зірка. На рахунку "Мілана" поки що 19 титулів.

Нагадаємо

"Бенфіка", за яку виступає український воротар Анатолій Трубін, вилетіла з Ліги Європи, програвши "Марселю" по пенальті після домашньої перемоги з рахунком 2:1.

18.04.24, 20:40 • [views_0]

Ігор Тележніков

Спорт