ia-mav-by-buty-mertvym-tramp-podilyvsia-siurrealistychnym-dosvidom-perezhytoho-zamakhu

"Я мав би бути мертвим": Трамп поділився "сюрреалістичним досвідом" пережитого замаху

 • 11366 переглядiв

Колишній президент США Дональд Трамп, який пережив замах під час передвиборчого мітингу в Пенсильванії, заявив, що "мав би бути мертвим" і назвав "дивом" те, що вижив після жахливого інциденту, коли куля пробила йому праве вухо.

Експрезидент США Дональд Трамп, який пережив замах, заявив, що він "мав би бути мертвим", згадуючи жахливий момент, коли потенційний убивця вистрілив у нього на передвиборчому мітингу в Пенсільванії. Про це він сказав в інтерв'ю The New York Post, пише УНН.

Деталі

Колишній президент США, як вказано, поділився "дуже сюрреалістичним досвідом", який ледь не обірвав його життя, під час інтерв’ю на борту свого приватного літака на шляху до Мілуокі на національний з’їзд Республіканської партії США.

"Лікар у лікарні сказав, що ніколи не бачив нічого подібного, він назвав це дивом", - сказав Трамп, який після замаху мав велику білу пов'язку, яка закривала його праве вухо. Його співробітники наполягли на тому обійтися без фото, зауважує видання.

"Мене не повинно було б бути тут, я мав би бути мертвим", - сказав Трамп.

Трамп уже прибув до Мілуокі.

Трамп прибув до Мілуокі на з'їзд Республіканської партії15.07.24, 06:55

Раніше Трамп дав перше інтерв'ю після замаху газеті Washington Examiner і повідомив, що вирішив переписати свою майбутню промову на з'їзді.

В інтерв’ю, як вказує AP, ымовірний кандидат у президенти США від Республіканської партії заявив, що тепер закликатиме до нових зусиль щодо національної єдності, зазначивши, що йому телефонували люди з різними політичними поглядами.

"Це шанс об’єднати всю країну, навіть увесь світ. Промова буде зовсім іншою, зовсім іншою, ніж це було б два дні тому", - сказав він.

Трамп також згадав момент, коли куля пробила верхню частину його правого вуха. Він сказав, що був врятований від смерті, тому що відвернувся від натовпу і подивився на екран, що демонструє діаграму, про яку він говорив.

Байден доручив Секретній службі гарантувати повну безпеку Трампу після замаху14.07.24, 22:04

Популярні

Новини по темі