hur-pro-vyrobnytstvo-rosiieiu-raket-cherez-obkhid-sanktsii-ta-kontrabandu-pevnyi-riven-vse-zh-zberihaietsia

ГУР про виробництво росією ракет: через обхід санкцій та контрабанду певний рівень все ж зберігається

 • 20089 переглядiв

Представник ГУР повідомив, що росія зберігає певний рівень виробництва ракет через обхід санкцій та контрабанду. Санкції мають довготривалий ефект на військову економіку агресора, але не зупинили виробництво повністю.

Санкції західних країн проти росії та українські санкції у вигляді "бавовни" мають свій довготривалий ефект для військової економіки агресора, але виробництво ракет продовжується в певному рівні, через контрабанду. Про це розповів представник Головного управління розвідки Андрій Юсов в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Що стосується економіки росії та її виробництва - санкції працюють, як економічні від наших партнерів, так і від гуркоту та бавовни. Ми не підтверджуємо і не спростовуємо, що і звідки летить. Там палає і палає на військових об'єктах, внаслідок, підкреслюю, геноцидної війни росії проти України. Це має свій довготривалий ефект для військової економіки агресора, мова йде про забезпечення окупаційних сил та їхнього фінансування,

- каже Юсов.

За словами Юсова, ворог намагається мобілізувати все можливе для забезпечення сил вторгнення, але це не всюди має успіх.

Якщо ми говоримо про виробництво сучасної бронетехніки, то тут ставка ставиться на модернізовані та розконсервування старих зразків. Щодо ракет, то через обхід санкційної політики і контрабанди, можемо констатувати, що певний рівень виробництва зберігається,

- додав він.

Нагадаємо

Очільники Мінфіну восьми країн ЄС впевнені, що рф бреше про силу своєї економіки, а західні санкції насправді вдарили по її військовій машині.

Популярні

Новини по темі

СБУ повідомила про нову підозру гауляйтеру пасічнику

 • 21197 переглядiв