hur-ataka-na-npz-u-krasnodarskomu-krai-poslabliuie-nastupalni-mozhlyvosti-rf

ГУР: атака на НПЗ у краснодарському краї послаблює наступальні можливості рф

 • 23319 переглядiв

Представник ГУР МОУ заявив, що удари по нафтопереробних об'єктах рф знижують її бойовий потенціал. Хоча окремі атаки можуть не мати значного впливу, їх комплекс завдає шкоди можливостям росії вести війну.

Ураження нафтопереробних об'єктів на території росії завдає шкоди для обороноздатності та наступальних можливостей окупантів. Про це розповів представник ГУР МОУ Євген Єрін в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

На запитання, які наслідки атаки безпілотників по нафтопереробному заводу в краснодарському краю, Єрін відповів:

"З цього приводу якихось офіційних коментарів ми давати не можемо, але разом з тим можу зауважити, що будь-який удар по об'єктах, які використовуються окупантами для введення війни в Україні є законною ціллю. Ураження таких об'єктів завдає свою шкоду для обороноздатності та наступальних можливостей окупантів. Тому, які будуть наслідки я думаю ми ще побачимо та почуємо, але разом з тим, кожна вдала атака знижує бойовий потенціал ворога".

На уточнююче запитання на скільки такі удари впливають взагалі на нафтопереробну галузь рф, Єрін відповів: "Кожен окремий удар можливо не впливає якось, не несе значного впливу, але разом з тим, комплекс цих дій завдає певну шкоду російській федерації, знижує її можливості щодо ведення війни".

Доповнення

Як повідомляли джерела УНН в результаті операції Головного управління розвідки міністерства оборони України в ніч на 22 липня атаковано нафтопереробний завод в місті туапсе краснодарського краю, внаслідок чого на об'єкті виникла пожежа.

Популярні

Новини по темі

Курс валют на 23 липня: НБУ зміцнив гривню на 15 копійок

 • 13544 переглядiв