hromadianyna-rf-zatrymano-v-paryzhi-za-pidhotovku-zryvu-olimpiady

Громадянина рф затримано в Парижі за підготовку зриву Олімпіади

 • 12894 переглядiв

Французька влада затримала росіянина, підозрюваного у підготовці зриву Олімпійських ігор. Під час обшуку виявлено докази планів дестабілізації заходу, розпочато розслідування.

Громадянин рф затриманий у Парижі за підозрою у підготовці до зриву Олімпійських ігор. Про це повідомляє CNN, передає УНН.

Деталі

Французька влада затримала громадянина рф за підозрою у підготовці до зриву Олімпійських ігор. Місцева прокуратура повідомила, що під час обшуку за місцем проживання чоловіка були виявлені докази його планів з дестабілізації заходу.

Попереднє розслідування розпочато за підозрою в "розвідувальній діяльності з іноземною державою з метою провокування військових дій у Франції". Максимальне покарання за цей злочин становить 30 років позбавлення волі. Деталі планів чоловіка прокуратура не розголошує.

Цього тижня в центрі Парижа відбудеться офіційна церемонія відкриття Олімпійських ігор. Міністр внутрішніх справ Франції Жеральд Дарманен заявив, що близько 4000 людей, зокрема громадян рф та білорусі, було відмовлено у дозволі відвідати заходи, пов’язані з Олімпіадою.

Олімпіада 2024 в Парижі: Ейфелеву вежу декорують олімпійськими кільцями09.04.24, 10:05

Популярні

Новини по темі

На Одещині сталися вибухи

 • 25873 переглядiв

У Харкові пролунав вибух

 • 60997 переглядiв