hrafik-vidkliuchen-maie-zalyshytysia-nezminnym-popry-nichnu-dronovu-ataku-rf-na-enerhoobiekty-na-zakhodi-ukrenerho

Графік відключень має залишитися незмінним попри нічну дронову атаку рф на енергооб'єкти на заході - Укренерго

 • 25478 переглядiв

Попри нічну дронову атаку рф на енергооб'єкти на заході України, графік відключень електроенергії має залишитися незмінним у більшості регіонів, за словами керівника "Укренерго".

Попри нічну дронову атаку російських військ на енергооб'єкти на заході України графік відключень електроенергії на сьогодні має залишитися незмінним. Про це в ефірі каналу "Ми–Україна+" повідомив голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький, пише УНН.

У регіонах, окрім прифронтових зон, звичайно, де через постійні обстріли споживачі можуть перебувати без світла просто через пошкодження мереж, в усіх інших регіонах – ситуація плюс-мінус однакова. І це також стосується західного регіону, де буквально кілька годин тому росіяни здійснили досить серйозну атаку на об’єкт "Укренерго". Але навіть попри пошкодження, які були завдані, ми не плануємо в західному регіоні міняти якимось чином графік. Тобто, і в західних, і в південних, і в центральних, і в південних і у східних регіонах, окрім прифронтових районів, ситуація з енергоживленням приблизно однакова

- зазначив Кудрицький, якого цитують у пресслужбі компанії.

Нагадаємо

На Рівненщині внаслідок ворожої дронової атаки на енергооб'єкт вночі було знеструмлено окремі райони області. 

Популярні

Новини по темі

рф втратила 1100 військовослужбовців за добу

 • 18409 переглядiв