henshtab-syly-oborony-vnochi-vdaryly-po-pozytsii-s-300-u-rostovskii-oblasti-rf

Генштаб: Сили оборони вночі вдарили по позиції С-300 у ростовській області рф

 • 15215 переглядiв

Сили оборони України вночі атакували позицію ЗРК С-300 біля новошахтинська в ростовській області рф. Після удару спостерігалися вибухи, комплекс використовувався рф для ударів по Україні.

Сили оборони України у ніч на 21 серпня завдали удару по позиції зенітного ракетного комплексу С-300 біля населеного пункту новошахтинськ ростовської області рф, який використовується  для ударів по Україні. Після удару спостерігались вибухи. Про це у середу повідомили у Генштабі, передає УНН

Сили оборони України продовжують послаблювати протиповітряну оборону російських загарбників. У ніч на 21 серпня підрозділи Військово-Морських Сил Збройних Сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони завдали удару по позиції зенітного ракетного комплексу С-300 противника біля населеного пункту Новошахтинськ Ростовської області рф

- йдеться у повідомленні Генштабу.

Як зазначається, після удару спостерігались вибухи у визначених точках прицілювання. Точність ураження дорозвідується.

"Слід зазначити, що комплекси С-300 російські загарбники використовують і для ударів по мирних містах України, руйнуючи житлові будинки та тероризуючи цивільне населення", - вказали у Генштабі.  

Також додали, що спільна бойова робота всіх складових Сил оборони України по важливих цілях збройних сил рф триває.

Раніше губернатор ростовської області василь голубєв заявив, що сили протиповітряної оборони нібито знищили ракету над регіоном, жертв не зафіксовано.

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Бейонсе запускає лінію віскі спільно з Moët Hennessy від LVMH

     • 39968 переглядiв

    Тринідад прибере з герба три знамениті кораблі Колумба

     • 8923 переглядiв