ukenru
goncharuk-u-parlamenti-rozpoviv-pro-rezultati-auditu-derzhavi

Гончарук у парламенті розповів про результати аудиту держави

 • 18468 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Прем'єр-міністр Олексій Гончарук на ранковому засіданні Верхової Ради під час розгляду звіту уряду у п'ятницю, 21 лютого, повідомив про результати аудиту держави, передає кореспондент УНН.

"Ми з вами почали працювати 1 вересня. За цей час ми, як це було записано в нашій з вами програмі, почали з аудиту держави… Аудит складався з багатьох частин", - сказав прем’єр.

По-перше, з його слів, було проведено оцінку наявного населення. Він підкреслив, що це був не перепис населення.

Так само, зазначив він, було проведено аудит державних кадастрів, природних ресурсів.

"Ми продовжуємо над цим працювати, цієї весни ми плануємо перезняти всю територію України в хорошій якості для того, щоб у кадастрів була якісна підложка. Це дасть можливість за допомогою програмних комплексів проводити інвентаризацію і аналізувати наявні ресурси набагато швидше", - зазначив Гончарук.

Він повідомив, що так само було зроблено з усіма об’єктами соціальної інфраструктури та державними органами.

"У нас створена система, в агенції державної служби створений нормальний програмний комплекс, в якому зараз обліковуються державні службовці. Він продовжує наповнюватись даними", - сказав прем’єр.

"Так само ми працюємо зі скороченням державних функцій: почали з районних державних адміністрацій, провели функціональний аналіз, позбулись зайвих…. Такий самий аналіз проведений до обласних державних адміністрацій. Висновки вже є. Ми готові приступити до оптимізації найближчим часом", - заявив очільник уряду.

Він підкреслив, що в умовах реформи децентралізації це було зробити необхідно.

Як повідомлялося раніше в УНН, у Раді почали заслуховувати звіт Кабміну. Також Гончарук прокоментував ситуацію у Нових Санжарах: передбачаю, що провокації продовжаться

Українські Національні Новини

Політика