ukenru
gipotetichniy-biy-brativ-klichko-britanski-chempioni-viznachili-peremozhtsya

Гіпотетичний бій братів Кличко: британські чемпіони визначили переможця

 • 17695 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. Телекомпанія "BT Sports" провела опитування серед британських чемпіонів світу з боксу, попросивши їх визначити переможця гіпотетичної битви Віталія та Володимира Кличко, інформує УНН з посиланням на сайт "klitschko-brothers.com".

На думку британських експертів, з величезною перевагою переміг би старший брат, чинний мер Києва. Свої голоси за нього віддали шість з семи опитаних зірок британського боксу - Джо Кальзаге, Девід Хей, Амір Хан, Джош Тейлор, Річі Вудхолл і Карл Фремптон.

"Я вибрав би Віталія. Просто тому, що у нього було краще підборіддя", - зазначив Хаттон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українського боксера номінували на звання "Відкриття року" за версією WBC

Хан відзначив більшу агресивність та хоробрість Віталія в ринзі. А Річі Вудхолл, ексчемпіон світу в середній і напівсередній вазі, зазначив, що "Віталій був більш небезпечним в рингу. Володимир більше дбав про свою безпеку".

За Володимира віддав свій голос тільки Хаттон: "важко сказати, хто з них виграв би - стилі братів дуже схожі. Але я все ж віддам невелику перевагу Володимиру".

Зазначимо, в активі молодшого з братів 64 перемоги (54 нокаутом) при 5 поразках, а Віталій провів 47 боїв і тільки в 2-х програв.

Українські Національні Новини

Спорт