ukenru
epidemiya-koronavirusu-kilkist-pomerlikh-v-italiyi-dosyagla-52-lyudey-sche-1835-infikovano

Епідемія коронавірусу: кількість померлих в Італії досягла 52 людей, ще 1835 інфіковано

 • 31366 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Кількість випадків зараження коронавірусом COVID-19 в Італії наразі досягла 1835, при цьому 52 людини померли. Про це повідомляє УНН з посиланням на ANSA.

"Поширення коронавірусу в Італії як і раніше не припиняється: кількість пацієнтів зростає, зараз їх 1835, а кількість жертв зросла до 52 - ще 18 осіб за останні 24 години після першої смерті в Марке, 88-річного чоловіка з Фано", - пише видання.

Повідомляється, що італійські медики покладаються на наступні кілька днів в оцінці поширення вірусу, і чи достатні заходи були вжиті для його зупинки в країні.

Так, медики виходять зі скорочення приросту кількості інфікованих за добу, який кілька днів тому становив 50%, а вже сьогодні він зупинився на 16%. Окрім того, наразі 50% випадків проходить без симптомів (або легкі симптоми).

Виходячи з медзвіту, перші випадки зараження були також зафіксовані в області Молізе у 60-річної жінки, а також на острові Сардинія, області Базіліката на півдні і провінції Трентіно.

Нагадаємо, що в Римі зафіксовано вже 12 випадків зараження коронавірусом.

Станом на ранок 3 березня загальна кількість померлих від пневмонії, викликаної новим коронавірусом COVID-19, у світі становить 3117 осіб. Італія - епіцентр поширення коронавірусу в Європі.

Українські Національні Новини

Новини Світу