efektyvnist-kalibriv-vyklykaie-pytannia-pletenchuk

Ефективність “калібрів” викликає питання – Плетенчук

 • 26283 переглядiв

Речник ВМС ЗСУ заявив, що ефективність російських ракет 'Калібр' сумнівна, адже їх збиття досягає 100%. У Чорному морі перебуває підводний човен РФ з 4 такими ракетами на борту.

російські ракети типу "Калібр" викликає деякі питання, адже збиття цих ракет доходить до 100%. Про це заявив речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Плетенчук каже, що в Чорному морі наразі перебуває носій крилатих ракет, а саме підводний човен, який вважається спорядженим. Він може мати від 4 ракет на борту, тому тривогу ігнорувати не потрібно.

Хоча сама ефективність цієї зброї ( ракети типу "Калібр" – ред.) викликає деякі питання.ЗСУ вже вивчили цю зброю, маємо успішні способи протидії. Наприклад, коли ворог застосовує їх як окремий вид озброєння, іноді показник збиття цих ракет доходить до 100%. Тому зазвичай ворог використовує в комбінованих атаках, щоб навантажити ППО. Технічні характеристики, які ворог заявляв до початку застосування цих ракет, відрізняється від реальних

 – пояснив він.

Нагадаємо

У Чорному морі станом на 6:00 суботи, 27 липня, перебуває один російський корабель, який є носієм крилатих ракет "Калібр", загальним залпом до 4 ракет. Про це повідомили Військово-морські сили Збройних сил України.

Популярні

Новини по темі

Ефективність “калібрів” викликає питання – Плетенчук

 • 26283 переглядiв

У Венесуелі проходять президентські вибори

 • 20198 переглядiв