dtp-z-avtobusom-na-khmelnychchyni-16-ditei-u-likarni-odna-u-reanimatsii

ДТП з автобусом на Хмельниччині: 16 дітей у лікарні, одна - у реанімації

 • 13581 переглядiв

У Хмельницькій області перекинувся автобус з дітьми. Загинули 12-річна дівчинка та вчителька, 16 дітей госпіталізовано. Водій та одна дитина у важкому стані в реанімації.

Через ДТП з автобусом у Хмельницькій області 16 дітей доставлено до медичних закладів. Одна дитина та водій автобуса у важкому стані в реанімації, повідомили в Офісі Генпрокурора, пише УНН.

Деталі

"16 дітей доставлено до медичних закладів. Одна дитина та водій автобуса у важкому стані в реанімації. (...) Внаслідок ДТП загинула 12-річна дівчинка та вчителька, яка супроводжувала групу", - ідеться у повідомленні.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб (ч. 3 ст. 286 КК України).

Доповнення

За даними слідства, 13 серпня близько 7:30 поблизу села Вишнопіль Старокостянтинівської тергромади сталась аварія. Водій автобуса "ЛАЗ Лайнер" перевозив групу дітей у супроводі двох дорослих з селища Любар Житомирської області до села Микуличин Івано-Франківської області. Загалом в автобусі знаходилася 21 людина, з яких 17 дітей. Водій не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу, вказали у прокуратурі.

На Хмельниччині перекинувся автобус з дітьми: двоє загиблих, серед яких 12-річна дівчинка13.08.24, 10:16

Юлія Шрамко

Кримінал та НП

    Новини по темі