donechchyna-u-prokuraturi-pokazaly-niu-iork-pislia-obstrilu-ta-utochnyly-kilkist-zhertv

Донеччина: у прокуратурі показали Нью-Йорк після обстрілу, та уточнили кількість жертв

 • 48654 переглядiв

Через атаку росіян 4 квітня по смт Нью-Йорк, що на Донеччині, загинуло подружжя. Крім того, травм зазнали ще дві людини. Їх шпиталізували до лікарні. Інформацію щодо жертв російської агресії поточнили у пресслужбі Донецької обласної прокуратури, передає УНН.

Снаряди окупантів поцілили по території приватного сектору, внаслідок чого загинуло подружжя – чоловік 53 років та 51-річна жінка. Також разом із ними на городі перебувала їх  77-річна родичка, яка зазнала травм. Крім того, від атаки отримав тілесні ушкодження місцевий житель 74 років. Обох потерпілих з осколковими пораненнями ушпиталено.

– розповіли у прокуратурі.

Деталі

За даними слідства окупаційні війська рф атакували смт Нью-Йорк Бахмутського району 4 квітня 2024 року, о 17:00. Ймовірно, цілили за артилерії.

Донецька обласна прокуратура почала досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Наслідки цієї атаки задокументували й на фото.

Нагадаємо

Раніше голова Донецької ОВА Вадим Філашкін у своєму Telegram-каналі повідомив, що росіяни обстріляли селище Нью-Йорк на Донеччині, через що там загинули 2 людей, та ще одна особа була травмована.

Британська розвідка: війська рф у березні найбільше атакували південний захід від Донецька, але не досягли помітних успіхів04.04.24, 13:17

Тетяна Салганік

Війна

Популярні

Новини по темі

Кіпер анонсував одеську бавовну

 • 61442 переглядiв