dobrodii-stala-laureatom-natsionalnoho-konkursu-blahodiina-ukraina-2023

"ДоброДій" стала лауреатом національного конкурсу "Благодійна Україна - 2023"

 • 16766 переглядiв

Біржа благодійності "ДоброДій", заснована Оленою та Юлією Сосєдками, стала лауреатом національного конкурсу "Благодійна Україна - 2023" у номінації "Платформа добра", пише УНН.

"На тлі марафону безперервної роботи, конвеєру невідкладних задач, щоденної рутини діяльності нашої організації рано чи пізно трапляються і приємні моменти, які відбалансовують ці перегони на виснаження та доводять, що всі вкладені зусилля - не марні. Ми завжди глибоко вдячні, коли нашу роботу оцінюють, як належне, та відзначають. Цьогоріч Біржа Благодійності "ДоброДій" стала лауреатом Національного конкурсу "Благодійна Україна - 2023: благодійність на захисті України", - ідеться у повідомленні Біржі Благодійності.

Це єдиний в Україні загальнонаціональний конкурс благодійних організацій, який проводиться з 2012 року Асоціацією благодійників України. Його мета - підтримка та розвиток ефективного благодійництва, меценатства та волонтерства.

У 2023 році національна експертна рада розглянула 1 604 заявки, серед яких "ДоброДій" був визнаний лауреатом у номінації "Платформа добра".

"3 місце у цій номінації є величезним досягненням для нашої команди! Ця перемога - це визнання нашої невтомної роботи та підтвердження того, що ми на правильному шляху. Бути лауреатом такого престижного конкурсу - не лише велика честь, але й велика відповідальність перед нашими підопічними та суспільством. Ми вдячні всім партнерам та донорам за підтримку та віру в нашу місію. Разом ми робимо світ кращим!", - зазначили в Біржі Благодійності.

Нагадаємо

З лютого 2022 року до кінця червня 2024 року "ДоброДій" разом з партнерами надала допомогу на загальну суму 125 850 000 грн.

Ця допомога була спрямована на підтримку:

•⁠  ⁠Сил оборони України - 91 070 000 грн;

•⁠  ⁠базових медичних закладів - 8 390 000 грн;

•⁠  ⁠важкохворих дітей - 12 660 000 грн;

•⁠  ⁠отримувачів гуманітарної допомоги - 13 300 000 грн;

•⁠  ⁠освітніх та соціальних ініціатив - 430 000 грн.

Долучитися до будь-якого з благодійних проєктів, який відгукнеться у вашому серці та зрезонує з вашою потребою допомагати іншим, можна на офіційному сайті Біржі благодійності "ДоброДій". 

Популярні

Новини по темі

Спека дещо спаде: прогноз погоди на сьогодні

 • 17698 переглядiв