dnipropetrovshchynu-atakuvaly-vorozhi-drony-kamikadze-ta-artyleriia-ye-postrazhdali

Дніпропетровщину атакували ворожі дрони-камікадзе та артилерія: є постраждалі

 • 34447 переглядiв

Ворог атакував Дніпропетровську область дронами та артилерією. Двоє цивільних поранено, пошкоджено житлові будинки, комерційні об'єкти та інфраструктуру в кількох громадах.

Ворог дронами-камікадзе та артилерію кілька разів обстріляв Дніпропетровщину, внаслідок чого було поранено двох цивільних. Про це повідомляє голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

Деталі

За інформацією, найбільше після ворожих ударів постраждала Покровська громада Дніпропетровської області, де поранення отримали 26-річний чоловік та 70-річна жінка. Вони лікуватимуться вдома.

Крім того, внаслідок обстрілів було пошкоджено кілька об'єктів: кафетерій, торговельний павільйон, автомат з продажу води. Також значних пошкоджень зазнали 8 приватних будинків, 6 господарських споруд, гаражі та автомобілі. Додатково пошкоджені сонячні панелі, лінії електропередач та газогін.

У Нікополі понівечення зазнало приватне підприємство. Агресія терористів також зачепила Червоногригорівську, Марганецьку та Мирівську громади, але, на щастя, люди тут залишилися неушкодженими.

На Дніпропетровщині сили ППО збили чотири російські дрони02.08.24, 07:37

Популярні

Новини по темі

У Сумській області ППО працює по ворожому безпілотнику

 • 30783 переглядiв

Окупанти обстріляли Миколаївщину: жертв немає

 • 32011 переглядiв

Бурий ведмідь розтерзав чоловіка у рф

 • 23461 переглядiв