diuna-prorotstvo-vyide-na-hbo-u-lystopadi

"Дюна: Пророцтво" вийде на HBO у листопаді

 • 8006 переглядiв

HBO оголосила дату виходу приквелу 'Дюна: Пророцтво' - листопад. Шестисерійний серіал розповість про походження секти Бене Ґессерит за 10 000 років до подій оригінальної 'Дюни'.

Приквел "Дюни" від HBO тепер має дату прем'єри - або, принаймні, місяць. Майбутнє шоу під назвою "Дюна: Пророцтво" вийде на HBO та Max у листопаді, пише УНН з посиланням на The Verge. 

Деталі

Серіал також отримав свіжий тизер, через який складається враження, що шестисерійне шоу буде сповнене безліччю політичних маневрів.

Це має велике значення, враховуючи, що "Пророцтво" розповідає про походження таємної секти Бене Ґессерит, яка згодом сформувала більшу частину галактики у всесвіті Дюни.

Дія серіалу відбувається за 10 000 років до "Дюни" та її продовження. HBO повідомляє, що серіал "натхненний" романом "Сестринство Дюни" 2012 року, написаним Браяном Гербертом та Кевіном Дж. Андерсоном.

Елісон Шапкер, найбільш відома по роботі над такими серіалами, як "Залишитися в живих", "Грань" і "Шпигунка", виступає як шоураннер, а в акторський склад входять Емілі Вотсон та Олівія Вільямс у ролі двох сестер Харконнен, які винайшли Бене Ґессерит.

За 10 тисяч років до Пола Атріда: з'явився тизер приквелу "Дюна: Пророцтво"15.05.24, 19:18

Юлія Шрамко

Культура

    Популярні

    Новини по темі

    "Дюна: Пророцтво" вийде на HBO у листопаді

     • 8006 переглядiв

    OpenAI випускає дешевшу та легшу модель для розробників

     • 8446 переглядiв