dity-ukrainskykh-zakhysnykiv-poikhaly-na-vidpochynok-u-bremen-kiper-podiakuvav-partneram-za-dopomohu

Діти українських захисників поїхали на відпочинок у Бремен: Кіпер подякував партнерам за допомогу

 • 10204 переглядiв

Завдяки співпраці між Одещиною та Бременом, діти українських захисників мають можливість відпочивати у Німеччині. Під час двотижневої поїздки вони знайомляться з культурою міста, відвідують пам'ятки та зустрічаються з бургомістром.

Другий рік поспіль діти з Одещини мають унікальну можливість відпочивати у мальовничому Вільному ганзейському місті Бремен. Подорожі стали можливими завдяки тісній співпраці між Одещиною та Бременом в рамках угоди про міжрегіональне співробітництво, підписаної у 2023 році. Про це пише очільник Одеської облдержадміністрації Олег Кіпер, передає УНН.

Цього року до Бремену вирушили діти наших героїчних захисників, що дозволило їм на два тижні відволіктися та поринути у мирне життя. Вони відкрили для себе культуру і традиції одного з найвідоміших німецьких міст, живучи там і насолоджуючись різноманітним дозвіллям. Під час подорожі діти відвідали історичні площі та величні архітектурні пам'ятки, відчувши подих віків. Особливим моментом став прийом у Бургомістра Бремена Андреаса Бовеншульте, який привітав дітей та приділив їм особливу увагу. Крім того, діти знайшли нових друзів та активно вивчали німецьку культуру через ігри, розваги та спілкування. Кожен день був сповнений нових знань та захоплюючих відкриттів 

- повідомив голова ОВА.

Кіпер додав, що поїздка стала можливою завдяки надійним партнерам.

"Вільне ганзейське місто Бремен підтримало ініціативу та організувало насичену програму дозвілля. Німецько-українське культурне об'єднання Unity Centre UA подбало про розваги для дітей, а програма "Europe Прихисток" забезпечила організаційний супровід і логістику. Щиро дякуємо всім, хто зробив цю незабутню подорож можливою!" - додав Кіпер.

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні завтра світло вимикати не планують

     • 14729 переглядiв