detali-nichnoi-bavovny-v-rostovskii-oblasti-rf-naftobazu-z-palnym-pidirvaly-drony-sbu

Деталі нічної бавовни в ростовській області рф: нафтобазу з пальним підірвали дрони СБУ

 • 28761 переглядiв

Об'єкт поблизу Цимлянська Ростовської області, на якому зберігалося понад 12 500 кубометрів бензину та дизельного палива, був уражений безпілотниками СБУ, що спричинило масштабну пожежу.

Об'єкт біля цимлянська ростовської області, де зберігалося понад 12,5 тисяч кубометрів бензину та дизельного палива, вразили дрони СБУ,  повідомили УНН поінформовані джерела.  

Деталі

Минула ніч виявилася дуже спекотною для російської нафтобази в цимлянському районі ростовської області. За нашою інформацією, саме дрони СБУ "запалили" бавовну на об‘єкті, де зберігалися різні марки бензину та дизельне паливо загальним об‘ємом 12,5 тисяч кубометрів.

Вночі місцеві оркостанці почули вибух, після якого розпочалася сильна пожежа. Для гасіння пожежі задіяли майже півсотні осіб та 14 одиниць техніки, пожежі присвоєно найвищий ранг складності.

Дрони СБУ продовжують запроваджувати точкові економічні санкції проти енергетичного комплексу росії, який працює на війну в Україні. Вже понад три десятки успішних ударів по російських нафтобазах та НПЗ значно скоротили нафтопереробку та доходи росії. І ці санкції будуть тільки збільшуватись

- зазначило поінформоване джерело.  

ГУР: розпочата росією війна починає викликати роздратування у регіонах агресора13.07.24, 12:24

Популярні

Новини по темі

Кримський міст має бути зруйнований – Буданов

 • 63427 переглядiв