chernihivshchyna-armiia-rf-atakuvala-obiekt-enerhetyky-ta-obstriliala-prykordonnia

Чернігівщина: армія рф атакувала об'єкт енергетики та обстріляла прикордоння

 • 30476 переглядiв

Вночі ворог завдав удару по енергетичній інфраструктурі Чернігівщини, ймовірно, дронами 'Шахед'. Протягом доби зафіксовано 8 вибухів у прикордонних районах області від обстрілів з гранатометів та артилерії.

Російські війська вночі завдали удару по енергетичній інфраструктурі Чернігівської області, імовірно, дронами типу Shahed, повідомив голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус. За даними Північного регіонального представництва Держприкордонслужби, протягом доби зафіксовано 8 вибухів у прикордонні регіону від ворожих обстрілів, пише УНН.

У ніч на 20 липня ворог завдав удар по об'єкту енергетичної інфраструктури на Чернігівщині. Попередньо – це були безпілотники типу "Шахед". На місці працюють всі необхідні служби. Проводяться аварійно-відновлювальні роботи

- написав Чаус у Telegram.

Протягом доби, за даними регіонального представництва ДПСУ, російські війська завдали ударів по прикордонню Чернігівської області. Зафіксовано 8 вибухів, зокрема:

  • Новгород-Сіверська: 6 вибухів (приходи, ймовірно, мінометів та вибуховий пристрій, скинутий з БпЛА) у напрямку н.п. Михальчина Слобода і Гремʼяч. 
  • Сновська громада: 2 вибухи (приходи, ймовірно, з міномета 120 мм) у напрямку н.п. Хрінівка.

Інформація про загиблих чи травмованих осіб внаслідок обстрілів серед місцевого населення не зафіксована.

Ворог вночі атакував енергооб'єкти у трьох областях – Укренерго20.07.24, 08:48

Популярні

Новини по темі