ukenru
cherez-rosiisku-raketnu-ataku-po-ukraini-polshcha-pidniala-u-nebo-litaky

Через російську ракетну атаку по Україні Польща підняла у небо літаки

 • 27939 переглядiв

Польща підняла в повітря винищувачі через російську ракетну атаку на Україну, відстежуючи ситуацію і вживаючи необхідних заходів для забезпечення безпеки повітряного простору.

Польща піднімала свою військову авіацію у повітря через російську ракетну атаку по території України у ніч на суботу 27 квітня. Про це повідомляє УНН з посиланням на допис у Twitter (X) Оперативного командування Збройних сил Польщі.

Деталі

У заяві відомства вказується, що польські літаки були підняті та діяли у небі в південно-східній частині країни. В цьому контексті військові закликали місцевих жителів звернути увагу, що у вказаних регіонах можливе "підвищення рівня шуму".

Сьогодні ввечері спостерігається активність Російської Федерації у зв'язку з завданням ракетних ударів по об'єктах, розташованих на території України

йдеться в оголошенні ОК ЗС Польщу.

Польські військові додали, що "усі необхідні процедури для забезпечення безпеки нашого повітряного простору розпочато", і триває моніторинг за ситуацією.

Нагадаємо

У ніч на 27 квітня в Україні була оголошена масштабна повітряна тривога через ракетну атаку з боку РФ. Був зафіксований рух керованих ракет, а також "Кинджалів" в українському повітряному просторі. Також було відомо про вибухи в Івано-Франківській області та у Харкові.

26.04.24, 23:25 • [views_0]