budemo-zavdavaty-rf-vtrat-u-vidpovid-zelenskyi-zrobyv-zaiavu-pislia-vorozhoho-udaru-po-kryvomu-rohu

Будемо завдавати рф втрат у відповідь: Зеленський зробив заяву після ворожого удару по Кривому Рогу

 • 28312 переглядiв

Російський ракетний удар по Кривому Рогу зруйнував частину дев'ятиповерхового будинку, спричинивши пожежу і людські жертви, що змусило президента Зеленського заявити про відплату росії за її "терористичні" атаки.

Будемо завдавати російській державі втрат у відповідь – цілком справедливо. У кремлі повинні привчитися до того, що терор для них не буває безкарним. Так Президент України Володимир Зеленський відреагував на ворожий ракетний удар по Кривому Рогу, передає УНН.

... ми будемо завдавати російській державі втрат у відповідь – цілком справедливо. Вони у Кремлі повинні привчитися до того, що терор для них не буває безкарним. Цих хворих уже нічого не вилікує від зла, але втрати вони відчують. Російська держава буде втрачати, і тільки це може зробити її безпечною для сусідів. Не лише для України. Для різних народів наші дії зараз рятівні 

- заявив Зеленський.

Президент зауважив, що у цей час у Кривому Розі ще триває рятувальна операція після російського ракетного удару. Зруйнована частина дев’ятиповерхового будинку, перекриття між поверхами. Була пожежа. Багато постраждалих – понад 30.

"Є важко поранені. Усім надається необхідна допомога. Є, на жаль, загиблі. Мої співчуття всім рідним і близьким", - резюмував Зеленський.

Нагадаємо

У Кривому Розі пролунав вибух. Як повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, внаслідок ворожої атаки сталася пожежа у багатоповерхівці.

Згодом голова Дніпропетровської ОВА заявив, що у результаті атаки рф на Кривий Ріг кількість постраждалих зросла до 48.

Популярні

Новини по темі

Генштаб: росіяни посили наступ на Авдіївському напрямку

 • 31542 переглядiв