ukenru
boyoviki-poshkodili-budinki-zhiteliv-maryinki-postrilami-z-bmp

Бойовики пошкодили будинки жителів Мар'їнки пострілами з БМП

 • 10405 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. Під час обстрілу з БМП-2 прифронтової Мар'їнки бойовики пошкодили 4 приватні будинки місцевих жителів, що зафіксувала група контролю припинення вогню. Про це повідомила прес-служба ООС, передає УНН.

За даними прес-центру, 11 липня, з 22:25 до 22:45 бойовики з БМП-2 обстріляли зазначений населений пункт, в результаті чого пошкоджено декілька будинків. Встановлено, що противник вів вогонь з напрямку селища Трудівський.

Під час фотофіксації офіцери спостережної групи української сторони СЦКК виявили пошкодження у щонайменше чотирьох будинках за різними адресами. Зокрема, на вулицях Прокоф’єва 45, Нова 3 та Заводська 12, зафіксовано пошкодження стін, вікон та даху. Окрім того, на Шевченка 48, помічено пошкоджений паркан. За твердженням військових, всі пошкодження виникли в результаті влучання 30-мм снарядів. Постраждалих осіб не виявлено.

Як наголосили в ООС, бойовики цілеспрямовано продовжують обстрілювати мирні населені пункти, в результаті чого страждають прості люди.

Нагадаємо, 11 липня збройні формування Російської Федерації 24 рази порушили режим припинення вогню. З них 11 разів – із застосуванням заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 та 82 мм. Також противник відкривав вогонь по наших захисниках з гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП