bloomberg-svitovi-tsiny-na-tsukor-vpaly-do-dvorichnoho-minimumu

Bloomberg: світові ціни на цукор впали до дворічного мінімуму

 • 15317 переглядiв

Вартість контрактів на цукор-сирець впала до 17,64 центів за 0,45 кг, найнижчого рівня з жовтня 2022 року. Це пов'язано зі збільшенням експорту з Бразилії та очікуваним зростанням виробництва в Індії.

Через розпродаж на світових ринках цукор-сирець подешевшав до мінімуму за майже два роки Про це пише Bloomberg, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що вартість контрактів впала на 2,5% до 17,64 доларових центів за 0,45 кг, що є найнижчим показником з жовтня 2022 року.

Найбільший у світі виробник цукру – Бразилія експортувала близько 20 мільйонів тонн цукру з початку року до липня, що на 40% більше, ніж у попередньому році.

У виданні зазначають, що темпи експорту можуть призупинитися з листопада по грудень або навіть раніше, якщо сезон дощів розпочнеться вчасно в жовтні.

Аналітики також допускають, що на ринок цукру може залишатися тиск з боку бразильських спотових обсягів, що надходять, і рішення фондів тримати короткі позиції.

А втім, очікується, що сезон мусонних дощів в Індії, другому за величиною виробнику цукру-сирця, сприятиме збільшенню його виробництва.

Ціни на каву зростуть через зміни клімату та нові правила ЄС - Bloomberg10.07.24, 14:55

Популярні

Новини по темі

Bloomberg: світові ціни на цукор впали до дворічного мінімуму

 • 15317 переглядiв

Ринок криптовалют обвалився на 367 млрд дол. за добу - ЗМІ

 • 19725 переглядiв