ukenru
blahodiinyky-vlashtuvaly-rodynam-zahyblykh-ta-viiskovykh-ozdorovlennia-u-sanatorii

Благодійники влаштували родинам загиблих та військових оздоровлення у санаторії

 • 28034 переглядiв

За підтримки фонду "МХП-Громаді" благодійники організували рідним військових та ветеранів з Черкащини оздоровлення в санаторії та поїздку в "Софіївку".

ГО "Чужих бід не буває" за підтримки благодійного фонду "МХП-Громаді" організували рідним військових та ветеранів з Черкащини оздоровлення в санаторії, поїздку в "Софіївку" та курс оздоровлення у лікарні, передає УНН.

"Спільно з ГО "Чужих бід не буває" наш фонд робить маленькі, але надважливі справи для ветеранів та родин загиблих українських захисників. Разом ми організували:

⁃ поїздку в "Софіївку" для 75 дружин та матерів військових з Черкащини, Корсунщини, Катеринопільщини, Христинівщини та Маньківщини;

⁃ 10-денний курс оздоровлення у Миронівській лікарні відновного лікування для ветеранів та членів родин військових;

⁃ оздоровлення у санаторії "Мошногір’я" для 10 матерів та батьків військовослужбовців;

⁃ фізичне та психоемоційне відновлення в рекреації на Закарпатті для родин захисників та ветеранів", - йдеться у повідомленні.

Додамо, що один із векторів діяльності благодійного фонду "МХП-Громаді" - підтримка військових, ветеранів та їхніх родин. Окрім власних проєктів Фонд реалізує та підтримує низку ініціатив від громадського сектору.

Довідка

"МХП-Громаді" - український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія - комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл.

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.