bizhu-za-movu-do-dnia-nezalezhnosti-provedut-zabih

"Біжу за мову": до Дня Незалежності проведуть забіг

 • 12610 переглядiв

18 серпня відбудеться забіг "Біжу за мову" на підтримку вивчення української мови та українців на тимчасово окупованих територіях. Захід приурочений до Дня Незалежності. Забіг проведуть в Києві, однак до нього можна долучитись і віддалено. Про це повідомили у міністерстві культури та інформаційної політики, передає УНН.

До Дня Незалежності Рух "Єдині" проводить забіг "Біжу за мову", аби підтримати українців на тимчасово окупованих територіях, а також тих, хто боїться осуду, помилок і думає, що вчити українську вже пізно

- йдеться у повідомленні Мінкульту.

Забіг відбудеться в Києві у першому павільйоні Національного комплексу "Експоцентр України". Взяти участь у ньому можна також і віддалено з 18 до 24 серпня у будь-якому куточку світу.

Зазначається, що учасники заходу можуть обрати при реєстрації зручну та посильну дистанцію. Серед запропонованих варіантів: 1 км, 5 км, 10 км. Для дітей доступні — 100 та 500 метрів.

Форма реєстрації -за посиланням.

Англійській мові надали офіційний статус мови міжнародного спілкування в Україні: Рада ухвалила законопроєкт 04.06.24, 14:03

Тетяна Краєвська

Суспільство

Популярні

Новини по темі

"Біжу за мову": до Дня Незалежності проведуть забіг

 • 12610 переглядiв