bezpidstavno-narakhuvaly-ponad-26-mln-hrn-boiovykh-doplat-do-sudu-peredaly-spravu-shchodo-pravookhorontsiv-z-donechchyny

Безпідставно нарахували понад 2,6 млн грн бойових доплат: до суду передали справу щодо правоохоронців з Донеччини

 • 14948 переглядiв

На Донеччині керівники поліції організували схему безпідставного нарахування бойових доплат підлеглим. Збитки державі склали понад 2,6 млн грн. Справу передано до суду.

До суду передали справу щодо чотирьох правоохоронців з Донецької області, які організували злочинну схему з безпідставного нарахування бойових доплат своїм співробітникам. Про це пише УНН з посиланням на ДБР.

Деталі

У відомстві розповіли, що керівник одного з міжрайонних відділів правоохоронного органу Донецької області у змові з двома очільниками райвідділів та головного бухгалтера відділу безпідставно виписали 24 бойові доплати підлеглим.

Зокрема, впродовж кількох місяців вони вносили неправдиві відомості щодо участі своїх співробітників у бойових діях. За результатами судово-економічної експертизи сума завданих збитків державі складає понад 2,6 млн гривень.

ДБР викрило шахраїв, які під виглядом співробітників Бюро видурювали гроші у людей19.04.24, 18:07

Четверо правоохоронців обвинувачуються у службовому підробленні, розтраті чужого майна в особливо великих розмірах під час воєнного стану за попередньою змовою групою осіб (ч. 4, 5 ст. 191, ч. 1, 2 ст. 366 КК України). Двоє з обвинувачених перебувають під вартою. (...) Обвинувальний акт направлено до суду

- резюмували в ДБР.

Правоохоронці додали, що на рухоме та нерухоме майно фігурантів накладено арешт.

Нагадаємо

Служба безпеки затримала двох шахраїв, які виманювали гроші у родичів українських військовополонених, обіцяючи обмін. Обом фігурантам вже повідомили про підозру.

Популярні

Новини по темі