ukenru
bayden-otrimav-rezultati-chergovogo-testuvannya-na-covid-19

Байден отримав результати чергового тестування на COVID-19

 • 14552 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Кандидат у президенти США від Демократичної партії Джо Байден у неділю отримав негативні результати тестування на коронавірус. Про це з посиланням на його передвиборчий штаб пише АР, передає УНН.

Зазначається, що у п’ятницю Байден отримав ще два негативні тести на коронавірус. Планується, що сьогодні він вирушить до Флориди. Його передвиборчий штаб заявив, що і надалі будуть дотримуватися керівних принципів охорони здоров'я щодо масок, соціального дистанціювання та розміру натовпу.

Як повідомляв УНН, після офіційної заяви лікарів щодо стану здоров’я президента США Дональда Трампа, який оцінили як дуже добрий, ЗМІ поширили дані про те, що наступні 48 годин будуть для Трампа критично важливими. Проте Трамп спростував чутки про стан свого здоров’я.

Нагадаємо, Трамп лікується від симптомів COVID-19 експериментальним препаратом. В п’ятницю вдень він був доставлений до Національного військово-медичного центру Уолтера Ріда на своєму вертольоті після того, як він з дружиною отримали позитивні тести на COVID-19. За останніми даними лікарів, стан президента США поліпшується, і він може повернутися в Білий дім вже в понеділок.

У своєму Twitter Джо Байден нагадав, що до виборів президента США залишається місяць – голосування відбудеться 3 листопада.

Today marks 30 days until Election Day. 30 days until we begin to restore the soul of the nation.

Chip in to power our campaign through this final stretch: https://t.co/v5RXu2WPlZ

— Joe Biden (@JoeBiden) October 4, 2020

Українські Національні Новини

Новини Світу