ataky-na-dnipropetrovshchynu-zbyto-6-droniv-ta-raketu-poshkodzheno-budivli

Атаки на Дніпропетровщину: збито 6 дронів та ракету, пошкоджено будівлі

 • 23938 переглядiв

Ворожі сили атакували Дніпропетровщину, використовуючи дрони та артилерію. Українські захисники збили 6 БпЛА та ракету, але було пошкоджено кілька будівель та спалахнула суха трава.

Ворожі сили декілька заріз атакували Дніпропетровщину, внаслідок чого спалахнула суха трава та було нанесено матеріальні збитки. Про це повідомляє голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

Деталі

Минулої ночі українські оборонці знищили 6 безпілотних літальних апаратів (БпЛА) над Дніпропетровською областю, зокрема один розвідувальний і п'ять "Шахедів". Підрозділ ПвК "Схід" також збив ракету, уламки якої пошкодили дві господарські споруди та спричинили загоряння сухої трави.

Ввечері терористи атакували Нікопольщину, використовуючи БпЛА та важку артилерію для обстрілу Марганецької і Червоногригорівської громад. Внаслідок обстрілів пошкоджено приватний будинок, чотири теплиці та п'ять господарських споруд.

Крім того, вранці загарбники направили дрони-камікадзе на Покровську громаду. На щастя, скрізь обійшлося без постраждалих.

У Павлограді на Дніпропетровщині пролунали вибухи28.07.24, 22:57

Популярні

Новини по темі

На Житомирщині під час пожежі загинула літня жінка

 • 19808 переглядiв

Мелоні пообіцяла відновити співпрацю Італії з Китаєм

 • 112842 переглядiв