armiia-rf-zavdala-raketnyi-udar-po-infrastrukturi-u-lozovii-3-postrazhdalykh-4-shukaiut

Армія рф завдала ракетний удар по інфраструктурі у Лозовій: 3 постраждалих, 4 шукають

 • 47841 переглядiв

Ворог атакував Лозову та Харків, завдавши ракетних ударів по інфраструктурі та житлових районах. Є постраждалі, тривають пошукові роботи. Влада готується до можливих відключень електроенергії.

У Харківській області російські війська атакували Лозову та Харків, завдавши ракетних ударів по інфраструктурі. У Лозовій відомо про 3 постраждалих, тривають пошуки ще 4. Про це повідомив у середу голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

За щойно отриманою інформацією у місті Лозова ворог атакував інфраструктурний об’єкт. Внаслідок ракетного удару постраждали 3 людини, ще щодо 4 — тривають пошукові роботи. Всі служби на місцях

- зазначив Синєгубов у Telegram.

З його слів, також сьогодні по Харкову ворог завдав два ракетні удари. Наслідки руйнувань та інша інформація встановлюється та оновлюється.

Харків: мер повідомив про ракетну атаку рф на інфраструктурний об'єкт, на місці сильна пожежа24.07.24, 12:21

"Зранку росіяни влучили по житловому масиву в одному з мікрорайонів Харкова. Застосовано "Іскандер-М". Також зруйновано офіс організації, яка займається гуманітарним розмінуванням", - повідомив голова ОВА.

У Харкові ранковий ворожий удар прийшовся по офісу Швейцарського фонду протимінної діяльності - прокуратура24.07.24, 09:29

"Загалом зранку в Харкові постраждала цивільна інфраструктура, автомобілі, вибито вікна житлових будинків", - вказав він.

За його словами, "у Харкові та області відключення світла в помешканнях не перевищує шість годин". "При цьому ми чітко розуміємо, що є частиною єдиної енергосистеми. Тому завчасно готуємося і за необхідності оперативно розгорнемо "Пункти Незламності", - зазначив Синєгубов.

Популярні

Новини по темі

Окупанти скинули вибухівку з дрона на жінку у Херсоні

 • 42516 переглядiв