ukenru
armiia-rf-vrantsi-vdaryla-po-kharkovu-ta-oblasti-poshkodyla-zhytlovi-budynky-likarniu-prokuratura-pokazala-naslidky

Армія рф вранці вдарила по Харкову та області дронами та ракетою, пошкодила будинки та лікарню: показали наслідки

 • 25453 переглядiв

Російські війська завдали удару безпілотником і ракетою по житлових будинках і нежитловій будівлі в Харкові, пошкодили лікарню у Великому Бурлуці та житлові будинки в Лозовій.

Російські війська сьогодні вранці завдали ударів дроном і ракетою по житлових будинках і нежитловій будівлі у Харкові, пошкодили ударом дронами лікарню у Великому Бурлуку та будинки у Лозовій, повідомили у четвер у Харківській обласній прокуратурі, пише УНН.

Деталі

За даними слідства, 14 березня приблизно о 4:00 ворожий безпілотник влучив по території Шевченківського району міста Харкова. Пошкоджено житлові будинки.

О 5:00 збройні сили рф завдали вже ракетний удар по цьому ж району: пошкоджено нежитлову будівлю. За попередніми даними, ворог вдарив ракетою типу С-300 з території бєлгородської області рф.

У селищі Великий Бурлук Купʼянського району, як вказано, внаслідок влучання двох БПЛА близько 5:10 пошкоджено будівлю лікарні.

Також о 5:30 зафіксовано влучання двох ворожих безпілотників по місту Лозова. Зазнали пошкоджень щонайменше 8 житлових будинків.

Розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

14.03.24, 06:07 • [views_0]